Aktuelt / Bli bedriftspartner

Bli bedriftspartner

Din bedrift kan oppfylle sitt samfunnsansvar gjennom CARE.
utdanning.jpg

CAREs mangeårige arbeid for fattigdomsreduksjon er globalt anerkjent. Særlig fordi CARE samarbeider med lokale partnere som kjenner lokalsamfunnets behov, representerer sine medborgere og har legitimitet til å stille sine myndigheter til ansvar. Dette bidrar til langsiktig, positiv endring for verdens fattige befolkning.

Hva innebærer et bedriftssamarbeid?

CARE har lang erfaring i å samarbeide med næringslivet. Et samarbeid kan skreddersys og inneholde ulike elementer – avhengig av hvem dere er, hvilken giverevne dere har og hvor engasjerte de ansatte ønsker å være.

Rådgivning: Hvordan kan din bedrift ta et større ansvar i sin verdikjede? CARE har inngående kjennskap til konteksten, rettighetsbrudd og utfordringene man møter i mange land, og har stor interesse av og kunnskap om hvordan bedrifter kan ta sitt samfunnsansvar.

Feltbesøk: Våre største partnere reiser jevnlig sammen med oss for å se utfordringene og arbeidet som gjøres. 

Profilering: Felles opptredener og synliggjøring av samarbeidet i aktuelle kanaler, felles kampanjer og profilering av bedriftens innsats.

Påvirkningsarbeid: Muligheten til å bidra til å styrke fokus på kvinners rettigheter gjennom blant annet dialog med myndigheter om norsk og internasjonal utviklingspolitikk.

Rapportering: Jevnlig rapportering om prosjektet, resultater og historier om menneskene som kommer seg ut av fattigdom.  

Foredrag: CARE kan gi dine ansatte en bredere verdensforståelse gjennom foredrag om de landene vi er tilstede i eller tema som vi arbeider med.

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon