Aktuelt / Personvernopplysninger

Personvernopplysninger

Her kan du lese om hvordan CARE behandler opplysninger om deg og dine gaver.
care_logo

CARE og behandling av personopplysninger

Vi behandler alle opplysninger om våre givere - som navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og bidrag som er gitt – strengt konfidensielt. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjon og innsamling av midler for CARE. Behandlingen skjer i henhold til Personopplysningslovens § 8.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av lovpålagt innrapportering av skattefradrag til Skattedirektoratet. Unødvendige opplysningene vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes.

Du kan kontakte oss på telefon 22 99 26 00 dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre hvilken type henvendelser du skal motta eller endre ditt giverforhold. Dette kan du også gjøre på Min Side: https://www2.care.no/Account/Login.aspx.

 

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon