Aktuelt / TV-aksjonen NRK CARE 2019 Fylkesaksjonskoordinator Akershus

TV-aksjonen NRK CARE 2019 Fylkesaksjonskoordinator Akershus

Vil du jobbe med TV-aksjonen i Akershus?
9392ee67697297cbcfc387553dc73c0e07e7aa208286bbf236c5d81f5f5f72a6d08care21.jpg

Ønsker du en spennende, utfordrende, hektisk og lærerik jobb? Stillingen er en 100% prosjektstilling som Fylkesaksjonskoordinator i Akershus.

Årets TV-aksjon går til CARE som er en global bistandsorganisasjon som jobber for kvinners rettigheter. Med TV-aksjonen 2019 ønsker CARE å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal bidra til at kvinner får økonomisk frihet, frihet til å eie sin egen kropp og mulighet til å få sin stemme hørt. Aksjonsdagen er 20. oktober 2019.  

Arbeidsoppgaver

I stillingen som fylkesaksjonskoordinator vil du ha medansvar for planleggingen og gjennomføringen av TV-aksjonen i Akershus, i tett samarbeid med Fylkesaksjonsleder og kommunekomiteer. 


Vårt hovedmål er full bøssebærerdekning i Akershus. For at vi skal lykkes med aksjonen skal vi engasjere organisasjoner, politikere, næringsliv, skoler, trossamfunn og presse i Akershus. Store deler av jobben består av å planlegge, koordinere, tilrettelegge og gjennomføre bøsseinnsamlingen på aksjonsdagen.  

Kvalifikasjoner

  • Du må like å jobbe i team, men også kunne jobbe selvstendig og målrettet.
  • Du må være strukturert, effektiv og målrettet. 
  • Du må kunne presentere TV-aksjonen på en inspirerende måte, være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og ha gode evner som relasjonsbygger.  
  • Det er en fordel om du har erfaring fra frivillighetsarbeid og/eller kampanjearbeid. 
  • Videre ser vi etter en person med godt humør som trives med en hektisk hverdag.  

Noe helg- og kveldsarbeid må påregnes, særlig i september og oktober. Aksjonskoordinatoren bør ha førerkort klasse B og gjerne disponere egen bil. Det er en fordel om du bor i Bærum eller Asker, eventuelt i Akershus nord, men det er ikke noe absolutt krav.

Vi tilbyr 

Stillingen er en 100 % prosjektstilling og krever oppstart 31.7.2019, og avsluttes 8. november 2019. 

Dette er en spennende og utfordrende stilling for deg som trives med varierte arbeidsoppgaver, morsomme arbeidsdager og gode kollegaer.  I stillingen ligger muligheter for nettverksbygging for eksempel gjennom kontakt med næringsliv, media, ulike aktører i kommunen som bla. politikere. Du vil bli en del av et erfarent og dynamisk team som har som mål å engasjere hele Norges befolkning til TV-aksjonen 20. oktober 2019. 

Søknad sendes: akershus@tvaksjonen.no  

Frist: 12.4.2019

Kontakt: Fylkesaksjonsleder i Akershus Hanne Rustad, mobil: 90689229 eller på ovennevnte epostadresse. 

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon