Aktuelt / H&M støtter CARE i anledning kvinnedagen

H&M støtter CARE i anledning kvinnedagen

Fra og med 8. mars og en uke fremover får alle H&Ms kunder mulighet til å støtte kvinners rettigheter ved å runde opp prisen i kassen.
Marie og Christine i H&M Karl Johans gate ønsker velkommen til å støtte CARE når du handler.

I år som i fjor ønsker H&M å gi sine kunder mulighet til å støtte CAREs arbeid for kvinner og likestilling.

– Dette er en enkel måte for «folk flest» å støtte oss, og vi er veldig glade for at H&M gjentar suksessen fra i fjor,» sier Hilde Vanvik, markedssjef i CARE.

Kampanjen består av en enkel plakat ved kassen som forklarer at hvis du gir noen kroner for å «runde opp» prisen på varen, så vil disse pengene bli gitt til CARE og deres arbeid med å styrke kvinners rettigheter.

– Kvinners rettigheter er veldig viktig for både kunder og ansatte i H&M, da nesten 85 prosent av de ansatte gjennom hele verdikjeden er kvinner, sier Luisa Book, bærekraftsansvarlig i H&M.

– Derfor valgte vi å ha et stort globalt samarbeid med CARE for å styrke kvinners muligheter til å skaffe seg inntektsgivende arbeid gjennom H&M Foundation. Vi er så glade for å markere 8. mars sammen med CARE i alle våre butikker her i Norge og støtte CAREs viktige arbeid globalt.

CAREs fokus på kvinnerettet bistand og kvinners spesielle behov i humanitære kriser er viktigere enn noen gang. Vi jobber med de underliggende grunnene til fattigdom, og da må vi investere i de aller fattigste. De er som oftest kvinner.

Økt likestilling er den viktigste faktoren for å redusere fattigdom for både kvinner og menn. Hvis du handler i H&Ms butikker den neste uken, så husk å runde opp! Pengene går til å støtte kvinner som selv vil skape seg et levebrød.

Flere måter å bidra på


Her er vi


Vi er til stede i 90 land, mens CARE Norge har et
spesielt ansvar for ni.

DR Kongo | Myanmar | Tanzania | Rwanda | Burundi | Niger | Mali | Afghanistan | Syria

Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon