Aktuelt / Inngår samarbeid med Norske Kvinners Sanitetsforening

Inngår samarbeid med Norske Kvinners Sanitetsforening

Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) vil støtte CARE i gjennomføringen av årets TV-aksjonen 2019.
img_0777.jpg

N.K.S. vil støtte CARE i gjennomføringen av årets TV-aksjonen 2019. I år skal TV-aksjonen gå til CARE. Med TV-aksjonen skal minst 400 000 kvinner i noen av verdens mest sårbare områder kunne skape et bedre liv for seg og sine. Kvinnene skal gis muligheten til å jobbe, spare og låne, delta i samfunnet, og bestemme over sin egen kropp. N.K.S. har nå besluttet å mobilisere ekstra for årets TV-aksjon.

- I N.K.S. vet vi hvor viktig disse temaene er for hver enkelt kvinne og for samfunnet. Norsk kvinnehistorie og N.K.S. sitt arbeid er tuftet på de samme utfordringene. Det å kunne være økonomisk selvstendig, å kunne bestemme over egen kropp og å delta i samfunnet er avgjørende for likestilling og likeverd. Derfor er det naturlig for oss å mobilisere ekstra for årets TV-aksjon, sier Grete Herlofson, generalsekretær i N.K.S.

For CARE betyr det mye å ha landets sanitetskvinner med på laget for å mobilisere til årets TV-aksjon.

- Landets Sanitetskvinner gjør en fantastisk jobb. For oss betyr det mye at N.K.S. har valgt å bidra ekstra til årets TV-aksjon. Sammen blir vi sterkere og kan bidra til at enda flere kvinner i noen av verdens mest sårbare land får muligheter de ellers ikke ville fått. Vi gleder oss til å jobbe sammen med NKS for årets tema, sier Gry Larsen, generalsekretær i CARE.

Årets TV-aksjon er 20. oktober.

Flere måter å bidra på


Her er vi


Vi er til stede i 90 land, mens CARE Norge har et
spesielt ansvar for ni.

DR Kongo | Myanmar | Tanzania | Rwanda | Burundi | Niger | Mali | Afghanistan | Syria

Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker Map markerMap marker

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon