Aktuelt / CARE Norge vokser

CARE Norge vokser

Etter et svært godt år og på grunn av økt støtte fra donorer, næringsliv og private givere har CARE Norge doblet omsetningen.
Takket være økt støtte fra donorer, næringsliv og private givere kan CARE Norge nå ut til enda flere, både med humanitær støtte og gjennom vårt programarbeid. Foto: Josh Estey/CARE.

Fra 2016 til 2017 ble CARE Norges omsetning nesten doblet, fra 135 millioner kroner til 265 millioner. Det betyr at vi kan nå ut til mange flere mennesker. Økningen kommer blant annet som et resultat av større humanitær satsing. Det er også mange flere som har valgt å bli givere og støtte vårt arbeid. 95 prosent av CARE Norges midler går til formål.

Les: Kvinner rammes hardere av konflikt og katastrofer.

Den humanitære satsingen dreier seg i hovedsak om Syria, der CARE leder et konsortium bestående av seks store internasjonale organisasjoner som jobber for å bedre levekårene for sivilbefolkningen i landet. Støtten kommer fra Utenriksdepartementet (UD), svenske SIDA og danske DANIDA. UD gir også humanitær støtte til vårt arbeid i Mali og Uganda.

Les: Vold mot kvinner koster samfunnet skyhøye summer.

Lurer du på hvordan vi jobber? Det kan du lese mer om her. Hvis du ønsker å støtte vårt arbeid kan du gi et bidrag her.

Se kun: Nyheter | Blogginnlegg

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon