Aktuelt / H&M støtter CARE i anledning kvinnedagen

H&M støtter CARE i anledning kvinnedagen

Fra og med 8. mars og en uke fremover får alle H&Ms kunder mulighet til å støtte kvinners rettigheter ved å runde opp prisen i kassen.
Marie og Christine i H&M Karl Johans gate ønsker velkommen til å støtte CARE når du handler.

I år som i fjor ønsker H&M å gi sine kunder mulighet til å støtte CAREs arbeid for kvinner og likestilling.

– Dette er en enkel måte for «folk flest» å støtte oss, og vi er veldig glade for at H&M gjentar suksessen fra i fjor,» sier Hilde Vanvik, markedssjef i CARE.

Kampanjen består av en enkel plakat ved kassen som forklarer at hvis du gir noen kroner for å «runde opp» prisen på varen, så vil disse pengene bli gitt til CARE og deres arbeid med å styrke kvinners rettigheter.

– Kvinners rettigheter er veldig viktig for både kunder og ansatte i H&M, da nesten 85 prosent av de ansatte gjennom hele verdikjeden er kvinner, sier Luisa Book, bærekraftsansvarlig i H&M.

– Derfor valgte vi å ha et stort globalt samarbeid med CARE for å styrke kvinners muligheter til å skaffe seg inntektsgivende arbeid gjennom H&M Foundation. Vi er så glade for å markere 8. mars sammen med CARE i alle våre butikker her i Norge og støtte CAREs viktige arbeid globalt.

CAREs fokus på kvinnerettet bistand og kvinners spesielle behov i humanitære kriser er viktigere enn noen gang. Vi jobber med de underliggende grunnene til fattigdom, og da må vi investere i de aller fattigste. De er som oftest kvinner.

Økt likestilling er den viktigste faktoren for å redusere fattigdom for både kvinner og menn. Hvis du handler i H&Ms butikker den neste uken, så husk å runde opp! Pengene går til å støtte kvinner som selv vil skape seg et levebrød.

Se kun: Nyheter | Blogginnlegg

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon