Aktuelt / CARE arrangerer Gründerstafetten 2016!

CARE arrangerer Gründerstafetten 2016!

Elisabeth Grieg er først over startstreken når CARE lanserer gründerstafett.
elisabethgrieg.jpg
Foto: Grieg Foundation

Vi i CARE har startet Gründerstafetten for å gi oppstartstøtte til kvinner i fattige land for at de skal bli i stand til å skape sin egen arbeidsplass.  Hovedmålet er å gi 1 million kvinner oppstartshjelp innen 2020.

Tirsdag 29. november gikk startskuddet, og Elisabeth Grieg er første kvinne ut. Vi håper så mange som mulig griper stafettpinnen og hjelper oss i mål!

Denne stafetten trenger ingen oppvarming, og hvem som helst kan delta. Man kan bestemme summen helt selv, men et bidrag på 5000 gir hjelp til ca 25 kvinner med å skape sin egen arbeidsplass! Når beløpet er gitt, gis oppfordringen til tre nye som kan hive seg med i stafetten.

Gründerstafetten ble startet fordi vi vet det er en god investering å jobbe med kvinner.  Hjelp til kvinner hjelper flere - og kvinnelige entreprenører er nøkken til endring.

Skal vi bekjempe fattigdom, kan ikke halve befolkningen holdes utenfor. Vi har gitt starthjelp til kvinnelige entreprenører i 25 år, og nå har vi lagt opp til at alle kan bidra gjennom denne stafetten, uansett hvor mye og hvor lite du vil gi.

Følg med for å se hvem som overtar stafettpinnen. Del gjerne på sosiale medier!

Les mer på www.careinvest.no

Se kun: Nyheter | Blogginnlegg

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon