Aktuelt / Møt CARE på She-Conference 8. mars!

Møt CARE på She-Conference 8. mars!

8. mars lanserer vi CareInvest, en storsatsning for å gi oppstartsstøtte til kvinnelige gründere i Afrika. Dette gjør vi på sosiale medier, websider (egne og andres), og på Latter, Aker Brygge, under She-Conference, der CARE har en egen stand.
grunder_612.jpg

På konferansen kan du også møte spennende kvinner som både har startet egne selskaper og som leder store organisasjoner i Norge. Du kan lese mer om konferansen og melde deg på her:

Påmelding til konferansen

Som du kanskje vet, var det en norsk CARE-medarbeider, Moira Eknes, som sammen med kvinnene i Niger kom frem til metoden for spare- og lånegrupper. Denne metoden blir nå brukt av bl.a. Unicef, og minst 11 millioner kvinner er nå medlemmer av slike grupper.

De erfaringene vi har fra samarbeidet med disse gruppene, tar vi nå videre i et nytt konsept i samarbeid med næringslivsaktører som vi kaller CareInvest.

Selv om afrikanske kvinner ofte blir entreprenører av ren nødvendighet, er deres råd til andre gründere de samme som vi hører norske gründere gi: Tro på ideen, jobb mer enn du orker, ikke gi opp og be om hjelp.

 

 

Se kun: Nyheter | Blogginnlegg

Finn oss på sosiale medier


Facebook icon  Twitter icon  Youtube icon  Instagram icon